Facebook Pixel

ТОП КАТЕГОРИИ


Изглед:
-18%
Бърз преглед

Боди Barbie и лента за глава

(0)
23.90лв. 29.00лв.

Боди Barbie и лента за главаПренесете се в царството на приказките.Бодито е красиво , практично и удобноИзработва се в цвят циклама.Материя: памук, изключително мека на допир...

-32%
Бърз преглед

Боди Barbie циклама

(0)
23.90лв. 35.00лв.

Боди Barbie в цикламаПренесете се в царството на приказките.Бодито е красиво , практично и удобно.Изработено е от трико.Изработва се в цвят циклама с пришит тюл на ръкавите към него Към бодито може да се изработи и лента за глава на цена 6,00 лв Материя: памук, изключително мека на допир...

-21%
Бърз преглед

Детски гащеризон Barbie

(0)
33.90лв. 43.00лв.

Детски гащеризон Barbie Пренесете се в царството на приказките.Гащеризонът е красив , практичен и удобен.Изработва се в цвят циклама с пришити бели къдрички.Гащеризонът  може да се щампира с надпис по изборМатерия: памук, изключително мека на допир.Към комплкета, може да se изработи лента за глава цена 5 лв...

-27%
Бърз преглед

Детски сет Barbie

(0)
31.50лв. 43.00лв.

Детски сет Barbie Пренесете се в царството на приказките.Гащичките с тиранти са красиви , практични и удобни.Изработват се в розов цвят в комбинация с бяло боди с ксъдрички .Материя: памук, изключително мека на допир.Към комплкета, може да se изработи лента за глава цена 6 лв...

Бърз преглед

Комплект Вече съм на 6 месеца

(0)
35.00лв.

Къси панталонки в комбинация с перонализирана  блузка или боди с надпис по Ваш избр.Панталонките се изработват от материя от 100 % памук. в комбинация с персонализирано боди с  надпис Вече съм на 6 месецаПроизведено в България! Щампите са устойчиви на пране при 30 градуса, като се пере наобратно в перална машина! Да не се пере на ръка и..

-27%
Бърз преглед

Памучен детски гащеризон Barbie

(0)
31.50лв. 43.00лв.

Памучен детски гащеризон BarbieПренесете се в царството на приказките.Гащеризонът е красив , практичен и удобен.Изработва се в цвят циклама с пришити бели къдрички.Гащеризонът  може да се щампира с надпис по изборМатерия: памук, изключително мека на допир.Към комплкета, може да se изработи лента за глава цена 5 лв...

Бърз преглед

Памучен детски гащеризон Princess

(0)
43.00лв.

Памучен детски гащеризон PrincessПренесете се в царството на приказките.Гащеризонът е красив , практичен и удобен.Изработвасе в син  и жълт цвят с пришити червени панделки в педната част.Къдричките са в задната част на гащеризона.Гащеризонът  може да се щампира с надпи PrincessМатерия: памук, изключително мека на допир.Към комплкета, може..

-27%
Бърз преглед

Памучен детски гащеризон Маша и мечока

(0)
31.50лв. 43.00лв.

Памучен детски гащеризон Маша и мечокаПренесете се в царството на приказките.Гащеризонът е красив , практичен и удобен.Изработва се в цвят циклама с пришити бели къдрички.Гащеризонът  може да се щампира с надпис по изборМатерия: памук, изключително мека на допир.Към комплкета, може да se изработи лента за глава цена  6лв...

Бърз преглед

Персонализирани тениски Еднорог

(0)
60.00лв.

Персонализирани тениски Еднорог.Тениската, блузата или бодито се предлага в червен, бял и в черен цвят.Надписа на блузката е по ваш избор. Може да изпише иметона детето , мама, тате или надпис по ваш избор. Материята 100 % памук. Към комплекта може да се изработи туту пола в женият цвят и размер.Може да ни изпратите размерите на Вашето дете и ..

Бърз преглед

Персонализирани тениски Baby Shark

(0)
60.00лв.

Семейни тениски Baby SharkТениската, блузата или бодито се предлага в червен, бял и в черен цвят.Надписа на блузката е по ваш избор. Може да изпише иметона детето , мама, тате или надпис по ваш избор. Материята 100 % памук. Към комплекта може да се изработи туту пола в женият цвят и размер.Може да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви ..

Бърз преглед

Персонализирани тениски Балерина

(0)
60.00лв.

Персонализирани тениски Балерина.Тениската, блузата или бодито се предлага в червен, бял и в черен цвят.Надписа на блузката е по ваш избор. Може да изпише иметона детето , мама, тате или надпис по ваш избор. Материята 100 % памук. Към комплекта може да се изработи туту пола в женият цвят и размер.Може да ни изпратите размерите на Вашето дете и..

Бърз преглед

Персонализирани тениски Пони

(0)
60.00лв.

Персонализирани тениски ПониТениската, блузата или бодито се предлага в червен, бял и в черен цвят.Надписа на блузката е по ваш избор. Може да изпише иметона детето , мама, тате или надпис по ваш избор.Материята 100 % памук. Към комплекта може да се изработи туту пола в женият цвят и размер.Може да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви преп..

-15%
Бърз преглед

Персонализирани тениски Супермен в син цвят

(0)
66.00лв. 78.00лв.

Персонализирани тениски Супермен в син цвят Тениската, блузата или бодито се предлага в син, червен, бял и в черен цвят.Надписа на блузката е по ваш избор. Може да изпише иметона детето , мама, тате или надпис по ваш избор.Материята 100 % памук. Към комплекта може да се изработи туту пола в женият цвят и размер.Може да ни изпратите размерите н..

Бърз преглед

Тениски за цялото семейство Еднорог

(0)
60.00лв.

Тениски за цялото семейство Еднорог.Тениската, блузата или бодито се предлага в червен, бял и в черен цвят.Надписа на блузката е по ваш избор. Може да изпише иметона детето , мама, тате или надпис по ваш избор. Материята 100 % памук. Към комплекта може да се изработи туту пола в женият цвят и размер.Може да ни изпратите размерите на Вашето дет..

-9%
Бърз преглед

Туту комплект Честит рожден ден Тате

(0)
31.90лв. 35.00лв.

Комплект персонализирана тениска (боди) с туту поличка изработена в розов цвят.Блузката или бодито могат да се изработят с дълъг или с къс ръкав.Блузката се персонализира с надпис по Ваш избор. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл. В кръста е с ластик за да се осигури по-продължително носене..

Показани са 1 до 15 от 15 (1 страници)