Facebook Pixel

СЕМЕЙНИ ТЕНИСКИ ЗА РОЖДЕН ДЕН

Изненадайте Вашата половинка с блузка с текст по Ваш избор. Подходящи за рожден ден, изработват се по индивидуален проект. Надписите и щампите се променят в зависимост от тематиката на Вашият повод. Материята е 100% памук, с щампа от специално текстилно фолио.

Изглед:
Бърз преглед

Tениски Barbie и Ken

(0)
33.00лв.

Tениски Barbie и KenТениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за негоАко искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ..

Бърз преглед

Tениски Барби и Кен

(0)
34.00лв.

Едно прекрасно решение да направите празника по забавен и красив. Изненадайте своята половинка с персонализирана тениси Барби и КенТениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви п..

-17%
Бърз преглед

Tениски за Великден

(0)
45.90лв. 55.00лв.

Tениски за Великден Тениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Изписва се името на  детето или надпис  по ваш избор.Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за негоАко искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ни и ще се о..

Бърз преглед

Tениски за Свети Валентин- Happy valentine's day

(0)
33.00лв.

Едно прекрасно решение да направите празника по забавен и красив. Изненадайте своята половинка с персонализирана тениска по случай Свети Валентин.Тениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето..

Бърз преглед

Tениски за цялото семейство Мини маус

(0)
48.00лв.

Tениски за цялото семейство Мини маусТениската, блузата или бодито се предлага в бял, черенили червен цвят.Изписва се името на  детето или надпис  по ваш избор.Материята 100 % памук.Може да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за него.Ако искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин мол..

Бърз преглед

Блуза за кръстница

(0)
16.50лв.

Имате възможност за избор: блуза с къс или дълъг ръкав, в бял или черен цвят Надписа може да се изпише с шрифт в цвят по Ваш избор. Бъдете красиви и уникални на празника! Блузките се изработват индивидуално за Вас и  Вашето дете. Сублимационен печат върху 100% полиестер.Произведено в България Щампите са устойчиви на пране при 30 градуса, като..

Бърз преглед

Дамска тениска Mommy bear

(0)
16.50лв.

Дамска тениска Mommy bearТениската, блузата или бодито се предлага в бял цвят.Материята 100 % памукРазмериМъжки моделРазмер на тенискатаSMLXLXXLВисочина "A"71 см.73 см.74 см.76 см.82 см.Ширина "B"46 см.51 см.52 см.57 см.60 см.Дамски моделРазмер на тенискатаXSSMLXLXXLВисочина "A"62 см.67 см.69 см.70 см.71 см.73 см.Ширина "B"39 см.42 см.46 см.50 см.5..

Бърз преглед

Детски тениски Маша

(0)
36.00лв.

Детски тениски МашаМоделът се изработва в жените размери с надпис по изборИзписва се името и годинките на детето.Материята 100 % памук.Може да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за него.Ако искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ни и ще се опитаме да го осигурим.Според сложнос..

-9%
Бърз преглед

Коледни тениски Пингвини и детски сукман

(0)
65.50лв. 72.00лв.

Коледни тениски и детски сукман Моделът се изработва в желаният размер с надпис по изборИзписва се името и годинките на детето.Материята 100 % памук.Може да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за него.Ако искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ни и ще се опитаме да го осиг..

Бърз преглед

Комплект за цялото семейство Батман

(0)
45.50лв.

Персонализирана тениска или боди в съчетание с блуза с дълъг ръкав и ли тениска за майки и бащи.Тениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за не..

Бърз преглед

Комплект за цялото семейство Пате

(0)
47.00лв.

Комплект  за цялото семейство ПатеТениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят. Надписа може да бъде в цвят по ваш избор.Детската блузка или боди, може да е с  къс или  с дълъг ръкав. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за негоАко искате конкретен..

Бърз преглед

Комплект за цялото семейство Супермен

(0)
48.00лв.

Персонализирана тениска или боди в съчетание с блуза с дълъг ръкав и ли тениска за майки и бащи.Тениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за не..

Бърз преглед

Комплект блузи АС DC

(0)
34.00лв.

Комплект блузи АС DC. Могат да се изработят в бял или черен цвят. Материята на блузите е 100 % памук със щампа от специално фолио или глитер.Ако възникнат въпроси, моля свържете се с нас! 0893 63 68 68  cutefriendsbg@gmail.comРазмериМъжки моделРазмер на тенискатаSMLXLXXLXXLВисочина "А"72 см.73 см.74 см.77 см.78 см.80 см.Ширина "B"51 ..

Бърз преглед

Комплект блузки за Коледа

(0)
36.00лв.

Красив подарък за предстоящите празници.Имате възможност за избор : тениска, боди с къс или дълъг ръкав, блузка с къс или дълъг ръкав (размери от 0м - 11 год.) Боди с дълъг ръкав 0 м. - 3 г. Материал : 100% памук С Висококачествено, текстилно фолио.Произведено в БългарияУстойчиви на пране при 30 градуса, като се пере наобратно в перална машина! Да ..

Бърз преглед

Комплект бодита Best Friends

(0)
31.00лв.

Комплект за близначета с надпис Best Friends .Имате възможност за избор : тениска, боди с къс или дълъг ръкав, блузка с къс или дълъг ръкав (размери от 0м - 11 год.) Боди с дълъг ръкав 0 м. - 3 г. Материал : 100% памук С Висококачествено, текстилно фолио.Произведено в БългарияУстойчиви на пране при 30 градуса, като се пере наобратно в перална ..

Показани са 1 до 15 от 254 (17 страници)