Facebook Pixel

ПОГАЧА


Изглед:
-16%
Бърз преглед

Бебешка погача Бамби

(0)
15.90лв. 19.00лв.

Бебешка погача БамбиИзработва се от памук/хасе в желаният размер  с надпис и дизайн по ваш избор.Към платното за погача, може да се изработи боди, или ромпър  със същата щампа.Изработено в България!..

-16%
Бърз преглед

Бебешка погача Бебе

(0)
15.90лв. 19.00лв.

Бебешка погача БебеИзработва се от памук/хасе в желаният размер  с надпис и дизайн по ваш избор.Към платното за погача, може да се изработи боди, или ромпър  със същата щампа.Изработено в България!..

-16%
Бърз преглед

Бебешка погача за близанаци

(0)
15.90лв. 19.00лв.

Бебешка погача за близанациИзработва се от памук/хасе в желаният размер  с надпис и дизайн по ваш избор.Към платното за погача, може да се изработи боди, или ромпър  със същата щампа.Изработено в България!..

-16%
Бърз преглед

Бебешка погача Малкият принц

(0)
15.90лв. 19.00лв.

Бебешка погача Малкият принцИзработва се от памук/хасе в желаният размер  с надпис и дизайн по ваш избор.Към платното за погача, може да се изработи боди, или ромпър  със същата щампа.Изработено в България!..

-16%
Бърз преглед

Бебешко платно за погача Коте

(0)
15.90лв. 19.00лв.

Бебешко платно за погача КотеПлатното се изработва  в желаният размер от материя 100% памук  - хасе с надпис и щампа по избор.Ромърът се изработва в размер 50 см 56, 62 см , 68 см , с щампа по избор.Материя 100% памук.Произведено в България!..

Бърз преглед

Бебешко платно за погача с розов ромпър Слонче

(0)
45.00лв.

Бебешко платно за погача с розов ромпър СлончеПерсонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълнително да се изр..

Бърз преглед

Бебешко платно за погача с ромпър

(0)
45.00лв.

Бебешко платно за погача с ромпър.Персонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълнително да се изработи боди и..

Бърз преглед

Бебешко платно за погача с ромпър "Бебе"

(0)
45.00лв.

Бебешко платно за погача  в комплект с ромпър "Бебе"Платното се изработва  в желаният размер от материя 100% памук  - хасе с надпис и щампа по избор.Ромърът се изработва в размер 50 см 56, 62 см , 68 см , с щампа по избор.Материя 100% памук.Произведено в България!..

Бърз преглед

Бебешко платно за погача с ромпър в бял цвят Слонче

(0)
45.00лв.

Бебешко платно за погача с ромпър в бял цвят Слонче.Персонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълнително да ..

Бърз преглед

Бебешко платно за погача с ромпър Пебълс

(0)
45.00лв.

Бебешко платно за погача  в комплект с ромпър "Пебълс"Персонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълните..

Бърз преглед

Бебешко платно за погача с ромпър Самолет

(0)
45.00лв.

Бебешко платно за погача с ромпър Самолет.Персонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълнително да се изработ..

Бърз преглед

Бебешко платно за погача с ромпър Слонче

(0)
45.00лв.

Бебешко платно за погача с ромпър СлончеПерсонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълнително да се изработи ..

-16%
Бърз преглед

Бебешко плато за погача с народен мотив

(0)
15.90лв. 19.00лв.

Бебешко плато за погача с народен мотивПерсонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълнително да се изработи б..

Бърз преглед

Памучно платно за бебешка погача Цветя

(0)
19.00лв.

Памучно платно за бебешка погача Цветя.Персонализирано памучно платно за погача с името на Вашето дете. Платното се изработва в размери 50х50 и 70х70 , които може да изберете от падащото меню. Текстът, който желаете да бъде напечатан, може да напишете в полето Пояснение към поръчкатаКъм всяко едно платно може допълнително да се изработи б..

-16%
Бърз преглед

Платно за бебешка погача

(0)
15.90лв. 19.00лв.

Платно за  бебешка погача .Изработва се от памук/хасе в желаният размер  с надпис и дизайн по ваш избор.Към платното за погача, може да се изработи боди, ромпър или туту комплект със същата щампа.Изработено в България!..

Показани са 1 до 15 от 80 (6 страници)