Facebook Pixel

8-МИ МАРТ

Комплекти за 8-ми Март

Изглед:
Бърз преглед

Tуту комплект 8 ми март

(0)
34.00лв.

Tуту комплект 8 ми мартКомплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката е персонализиракна с надпис Честит 8 ми март мила бабо!. Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл. В к..

-9%
Бърз преглед

Tуту комплект 8 ми март

(0)
31.90лв. 35.00лв.

Комплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира с надпис Честит 8 ми март мила бабо! Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл. В кръста е с ластик за да се осигури по-продължително носене от вашата малка принцеса. Цвета може да бъде друг по ваш избор...

Бърз преглед

Боди 8 ми март

(0)
27.00лв.

Боди 8 ми март-, в комбинация с лента за глава на златни точки Имате възможност за избор: блуза с къс или дълъг ръкав, в бял или черен цвят .Надписът може да се изпише с шрифт в цвят по Ваш избор. Бъдете красиви и уникални на празника! Блузките се изработват индивидуално за Вас и  Вашето дете. Сублимационен печат върху 100% полиестер.Прои..

Бърз преглед

Боди рокля 8 ми март

(0)
22.00лв.

Боди рокля 8 ми мартБоди роклята е  изработена от 100% памук  в червен цвят.Надписът може да се променя по избор на клиента.Към роклята може да се добави и лента за глава в бял или червен цвят на цена : 5 00 лв.Произведено в България!РазмериРазмер на боди0 M50 см.1 М56 см.3 М62 см.6 М68 см.9 М74 см.12 М80 см.18 М86 см.24 М2 Г36 М3 ГВисочи..

-15%
Бърз преглед

Боди с надпис Честит 8 ми март

(0)
14.00лв. 16.50лв.

Боди с надпис Честит 8 ми март Разкошен персонализиран ромпър  в бял цвя  за момче с надпис и щампа по ваш избор.Ромпърът се изработва от новородено до 24 м  в бял, черен, розов и червен цвят.Изключително мека на допир материя с отлично качество.Състав 100% памук...

-3%
Бърз преглед

Боди Честит 8 ми март в комжинация с гащички и лента за глава

(0)
33.90лв. 35.00лв.

Боди Честит 8 ми март в комжинация с гащички и лента за главаКъси панталонки в комбинация с перонализирана  блузка или боди с надпис по Ваш избр.Панталонките се изработват от материя от 100 % памук. в комбинация с персонализирано боди с надпис Честит  8 ми март мила мамо!Надписът може да бъде в цвят по Ваш изборПроизведено в България Щам..

-15%
Бърз преглед

Боди Честит 8 ми март мече

(0)
14.00лв. 16.50лв.

Боди Честит 8 ми март мечеРазкошен персонализиран ромпър  в бял цвя  за момче с надпис и щампа по ваш избор.Ромпърът се изработва от новородено до 24 м  в бял, черен, розов и червен цвят.Изключително мека на допир материя с отлично качество.Състав 100% памук...

-6%
Бърз преглед

Бял ромпър за 8 ми март

(0)
18.90лв. 20.00лв.

Бял ромпър за 8 ми март.Разкошен персонализиран ромпър  с бели къдрички   за момиче с надпис и щампа по ваш избор.Ромпърът се изработва от новородено до 24 м  в бял, черен, розов и червен цвят.Изключително мека на допир материя с отлично качество.Към ромпъра може да се добави тюрбан или лента  за глава в подходящ цвят.Цена ..

-6%
Бърз преглед

Бял ромпър с къдрички за 8 ти март

(0)
18.90лв. 20.00лв.

Бял ромпър с къдрички за  8 ти мартРазкошен персонализиран ромпър в бял цвят  с къдрички  с надпис и щампа по ваш избор.Ромпърът се изработва от новородено до 24 м  в бял, черен, розов и червен цвят.Изключително мека на допир материя с отлично качество.Към ромпъра , може да се изработи лента з аглава в желаният  цвят , цена..

Бърз преглед

Бял ромпър Честит 8 ми март

(0)
20.00лв.

Бял ромпър Честит 8 ми мартРазкошен персонализиран ромпър  за момиче или момче с надпис и щампа по ваш избор.Ромпърът се изработва от новородено до 24 м  в бял, черен, розов и червен цвят.Изключително мека на допир материя с отлично качество.Състав 100% памук.Произведено в България!..

-6%
Бърз преглед

Бял ромпър Честит 8 ми март мила бабо

(0)
18.90лв. 20.00лв.

Бял ромпър Честит 8 ми март мила бабоРазкошен персонализиран ромпър  с бели къдрички  за момиче с надпис и щампа по ваш избор.Ромпърът се изработва от новородено до 24 м  в бял, черен, розов и червен цвят.Изключително мека на допир материя с отлично качество.Към ромпъра може да се добави тюрбан или лента  за глава в подходящ цвя..

-6%
Бърз преглед

Бял ромпър Честит 8 ми март мила мамо

(0)
18.90лв. 20.00лв.

Бял ромпър Честит 8 ми март мила мамоРазкошен персонализиран ромпър  с бели къдрички  за момиче с надпис и щампа по ваш избор.Ромпърът се изработва от новородено до 24 м  в бял, черен, розов и червен цвят.Изключително мека на допир материя с отлично качество.Към ромпъра може да се добави тюрбан или лента  за глава в подходящ цвя..

-40%
Бърз преглед

Детски комплект за 8 ми март

(0)
37.90лв. 63.00лв.

Детски панталонки с тиранти,  папийонка , в червен цвят в комбинация с персонализирано боди с  надпис Честит празник мила бабо! , изработено специално за вас!Комплекта е изработен от висококачествен памук в червен цвят.Панталонките са със ластик на талията и на крачетата, регулиращи се тиранти , пришити към панталонките с красив..

-37%
Бърз преглед

Детски комплект за 8 ми март

(0)
39.90лв. 63.00лв.

Детски панталонки с тиранти,  папийонка , в червен цвят в комбинация с персонализирано боди с  надпис Честит празник мила бабо!Панталонките са със ластик на талията и на крачетата, регулиращи се тиранти , пришити към панталонките с красива папионка.Панталонките могат да се изработят с дълъг крачол с блузка или боди си дълъг ръкавКъм ..

-49%
Бърз преглед

Детски сет Четстит 8 ми март мила бабо

(0)
31.90лв. 63.00лв.

Детски сет Четстит 8 ми март мила бабоГащички с къдрички с тиранти  в комбинация с персонлиизрано боди със щампа по избор.Комплекта е изработен от висококачествен памук в розов цвят.Панталонките с тиранти могат да се изработят в зелен , бял и червен цвят.Лентата за глава е красив завършек на тоалета.Произведено в България!..

Показани са 1 до 15 от 39 (3 страници)