Facebook Pixel

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ОДЕЯЛО


Изглед:
Бърз преглед

Памучно одеяло Каляска

(0)
28.00лв.

Памучно одеяло  Каляска Комплекта съдържа , картонено кръгче и стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качест..

Бърз преглед

Памучно одеяло Лъвче

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло  Лъвче Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качест..

Бърз преглед

Памучно одеяло Мини маус с мече

(0)
35.00лв.

Памучно одеяло  Мини маус с мечеПамучно одеяло Мини маус , персонализирано с името на детето . Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата..

Бърз преглед

Памучно одеяло 80/80 см.

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло ,  персонализирано с името на детето . Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека н..

Бърз преглед

Памучно одеяло Love

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло LoveКомплекта съдържа , картонено кръгче и стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество.Състав 100% ..

Бърз преглед

Памучно одеяло Балон

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло БалонКомплекта съдържа , картонено кръгче и стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество.Състав 100%..

Бърз преглед

Памучно одеяло Влакче

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло ВлакчеКомплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество.Състав 1..

Бърз преглед

Памучно одеяло Джунгла

(0)
35.00лв.

Памучно одеяло Джунгла. Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество...

Бърз преглед

Памучно одеяло Дъга

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло Дъга Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество.Съст..

Бърз преглед

Памучно одеяло Дъга Любовта на мама и тати

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло Дъга  Любовта на мама и тати Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир ма..

Бърз преглед

Памучно одеяло Дъга 80/80 см.

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло Дъга  персонализирано с името на детето . Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мек..

Бърз преглед

Памучно одеяло Еднорог

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло Еднорог Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество.С..

Бърз преглед

Памучно одеяло еднорог в тюркоаз

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло еднорог в тюркоазКомплекта съдържа , картонено кръгче и стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество..

Бърз преглед

Памучно одеяло животни 80/80 см.

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло животни  80/80 см. Комплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с от..

Бърз преглед

Памучно одеяло Животни с балон

(0)
33.00лв.

Памучно одеяло Животни с балонКомплекта съдържа , картонено кръгче или стелка за отбелязване на дните, седмиците или месеците.Може да запечатате всеки ден, седмица или месец от развитието на своето детете.Одеялото може да се изработи в бял, розов, син и жълт цвят , а щампата , в цвят по ваш изборИзключително мека на допир материя с отлично качество..

Показани са 1 до 15 от 91 (7 страници)