Facebook Pixel

ПЛЕТИВО


Изглед:
Бърз преглед

Плетена шапка

(0)
33.00лв.

Ръчно плетена  шапка в бял , червен и зелен цвят .Моделът се предлага от новородено до 1 гМоже да се изработи в цвят по Ваш избор.Срокът за изрботка 7-10 раб дни Произведено в България. ..

Бърз преглед

Плетена шапка

(0)
33.00лв.

Ръчно плетена  шапка в бял и червен цвят.Моделът се предлага от новородено до 1 гМоже да се изработи в цвят по Ваш избор.Срокът за изрботка 7-10 раб дни Произведено в България. ..

Бърз преглед

Плетени гащички и шапка Зайче

(0)
33.00лв.

Ръчно плетени гащички и шапка зайче, изработени  в  сив цвят.Моделът се предлага от новородено до 1 гМоже да се изработи в цвят по Ваш избор.Прекрасен тоалет за незабравима фотосесия.Срокът за изрботка 7-10 раб дни Произведено в България. ..

Бърз преглед

Плетени гащички и шапка Кученце

(0)
33.00лв.

Ръчно плетени гащички и шапка кученце  изработени  в син и сив цвят.Моделът се предлага от новородено до 1 гМоже да се изработи в цвят по Ваш избор.Прекрасен тоалет за незабравима фотосесия.Срокът за изрботка 7-10 раб дни Произведено в България. ..

Бърз преглед

Плетени гащички и шапка Мече

(0)
33.00лв.

Ръчно плетени гащички и шапка мече изработени  в кафяв цвят .Моделът се предлага от новородено до 1 г.Прекрасен тоалет за незабравима фотосесия.Произведено в България. ..

Бърз преглед

Плетени гащички и шапка Мечо пух

(0)
33.00лв.

Ръчно плетени гащички и шапка Мечо пух изработени  в оранжев цвят .Моделът се предлага от новородено до 1 г .Прекрасен тоалет за незабравима фотосесияПроизведено в България. ..

Бърз преглед

Плетени гащички и шапка Пате

(0)
33.00лв.

Ръчно плетени гащички и шапка мече изработени  жълт цвят.Моделът се предлага от новородено до 1г.Прекрасен тоалет за незабравима фотосесия.Произведено в България! ..

Бърз преглед

Плетени гащички и шапка Пчеличка

(0)
33.00лв.

Ръчно плетени гащички и шапка Пчеличка, изработени  в жълт и черен цвят .Моделът се предлага от новородено до 1 гПрекрасен тоалет за незабравима фотосесияПроизведено в България. ..

Показани са 1 до 8 от 8 (1 страници)