Facebook Pixel

СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Бебешки комплекти за Свети Валентин, всеки един модел се изработва в желания размер с надпис и щампа по избор.

Изглед:
Бърз преглед

Tениски Barbie и Ken

(0)
33.00лв.

Tениски Barbie и KenТениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за негоАко искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ..

Бърз преглед

Tениски за Свети Валентин- Happy valentine's day

(0)
33.00лв.

Едно прекрасно решение да направите празника по забавен и красив. Изненадайте своята половинка с персонализирана тениска по случай Свети Валентин.Тениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето..

Бърз преглед

Tениски Пес патрул

(0)
33.00лв.

Tениски Пес патрулТениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за негоАко искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ни..

Бърз преглед

Блузка с къдрички и панталонки

(0)
41.00лв.

Комплекта включва червена блузка с къдрички с надпис Обичам Ви! , в комбинация с червена панталонки.Изключително мека на допир материя с отлично качество .Към комплекта може да се добави лента за глава червена на бели точки - 8,00 лв.Състав 100% памук.Произведено в България!..

Бърз преглед

Боди Daddy is my Valentine

(0)
24.00лв.

Боди Daddy is my Valentine-, в комбинация с лента за глава на златни точки Имате възможност за избор: блуза с къс или дълъг ръкав, в бял или черен цвят .Надписът може да се изпише с шрифт в цвят по Ваш избор. Бъдете красиви и уникални на празника! Блузките се изработват индивидуално за Вас и  Вашето дете. Сублимационен печат върху 100% по..

-10%
Бърз преглед

Боди my 1 st Valentine's day

(0)
14.00лв. 15.50лв.

Боди my 1 st Valentine's dayБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дъклъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в перална машина, може да с..

-9%
Бърз преглед

Боди за Свети Валентин

(0)
14.50лв. 16.00лв.

Персоналиизрано боди за Свети Валентин. Бодито може да се изработи в бял , червен или черен цвет с надпис по ваш избор.Зарадвайте своята половинка по оригинален начин за Свети ВалентинМатерия 100% памук!Произведено в България!РазмериРазмер на боди0 M50 см.1 М56 см.3 М62 см.6 М68 см.9 М74 см.12 М80 см.18 М86 см.24 М2 Г36 М3 ГВисочина "А"34 см.36 см...

-10%
Бърз преглед

Боди за Свети Валентин Love

(0)
14.00лв. 15.50лв.

Боди за Свети Валентин LoveБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дъклъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в перална машина, може да се..

-10%
Бърз преглед

Боди за Свети Валентин M&M

(0)
14.00лв. 15.50лв.

Боди за Свети Валентин M&MБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дъклъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в перална машина, може да..

Бърз преглед

Боди за Свети Валентин с мече

(0)
15.50лв.

Боди за Свети Валентин с мечеБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дълъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в перална машина, може да с..

-10%
Бърз преглед

Боди за Свети Валентин с мече Аз съм вашата Валентинка

(0)
14.00лв. 15.50лв.

Боди за Свети Валентин с мече Аз съм вашата ВалентинкаБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дъклъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в..

-10%
Бърз преглед

Боди за Свети Валентин с мече за момиче и момче

(0)
14.00лв. 15.50лв.

Боди за Свети Валентин с мече за момиче и момчеБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дъклъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в пералн..

-6%
Бърз преглед

Боди за Свети Валентин с мечета

(0)
14.50лв. 15.50лв.

Боди за Свети Валентин с мечетаБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дъклъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в перална машина, може д..

Бърз преглед

Боди за Свети Валентин сърца

(0)
15.50лв.

Боди за Свети Валентин сърцаБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дълъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в перална машина, може да се..

-10%
Бърз преглед

Боди за Свети Валентин- Happy Valentine's day

(0)
14.00лв. 15.50лв.

Боди за Свети Валентин- Happy Valentine's dayБодито се изработва в желаната възраст с къс или с дъклъг ръкав. Подходящ е за момиче или момче. Надписът Честит Свети Валентин тате! С мама много те обичаме! , може да бъде променен по ваш избор.Бодито е подходящо за момче и момче. Материя: 100% памукПере се на 30- 40 градуса, наобратно в перална ..

Показани са 1 до 15 от 85 (6 страници)