Facebook Pixel

ДЕТСКИ ДРЕХИ


Туту компекти за малки и големи сладурани, блузки за момченца и комплекти за цялото семейство изработени по Ваша идея и цвят. Материята е от 100% памук с печат от специално текстилно фолио или глитер с голямо разнообразие от цветове.

Изглед:
-8%
Бърз преглед

Детска готварска престилка Master Chef

(0)
23.90лв. 26.00лв.

Детска готварска престилка Master ChefЩампата и надписът са по ваш избор.Материя Хасе , 100 % памук.Произведено в България!..

Бърз преглед

Kомплект боди с къси панталонки Мини Маус

(0)
32.00лв.

Персонализирана тениска или боди Мини Маус в съчетание с къси пантанталонки червени на бели точки . Материя 100 % памук.Щампата на бодито или блузката е по Ваш избор.Ако искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ни и ще се опитаме да го осигурим. Според сложността на това, което искате може да се наложи да има промяна ..

Бърз преглед

Tениски Barbie и Ken

(0)
33.00лв.

Tениски Barbie и KenТениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за негоАко искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ..

Бърз преглед

Tениски Барби и Кен

(0)
34.00лв.

Едно прекрасно решение да направите празника по забавен и красив. Изненадайте своята половинка с персонализирана тениси Барби и КенТениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви п..

-17%
Бърз преглед

Tениски за Великден

(0)
45.90лв. 55.00лв.

Tениски за Великден Тениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Изписва се името на  детето или надпис  по ваш избор.Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето дете и ще ви препоръчаме подходящият размер за негоАко искате конкретен цвят, който не откривате в нашия магазин моля пишете ни и ще се о..

Бърз преглед

Tениски за Свети Валентин- Happy valentine's day

(0)
33.00лв.

Едно прекрасно решение да направите празника по забавен и красив. Изненадайте своята половинка с персонализирана тениска по случай Свети Валентин.Тениската, блузата или бодито се предлага в бял и в черен цвят.Боди с къс или с дълъг ръкав в комбинация с блуза или и с тениска по ваш избор. Материята 100 % памукМоже да ни изпратите размерите на Вашето..

Бърз преглед

Tуту комплект 8 ми март

(0)
34.00лв.

Tуту комплект 8 ми мартКомплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката е персонализиракна с надпис Честит 8 ми март мила бабо!. Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл. В к..

-9%
Бърз преглед

Tуту комплект 8 ми март

(0)
31.90лв. 35.00лв.

Комплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира с надпис Честит 8 ми март мила бабо! Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл. В кръста е с ластик за да се осигури по-продължително носене от вашата малка принцеса. Цвета може да бъде друг по ваш избор...

-9%
Бърз преглед

Tуту комплект Barbie

(0)
31.90лв. 35.00лв.

Tуту комплект Barbie , изработен в желаният размер , специално за вас.Комплектът включва блузка или боди с къс илис дълъг ръкав в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира  с Барби с име, годинки на детето или друг текст. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от мек тюл.. В кръста..

-9%
Бърз преглед

Tуту комплект Barbie

(0)
31.90лв. 35.00лв.

Комплектът включва блузка или боди с къс илис дълъг ръкав в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира  с Барби с име, годинки на детето или друг текст. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от мек тюл.. В кръста е с ластик за да се осигури по-продължително носене от вашата малка п..

-9%
Бърз преглед

Tуту комплект в бяло с надпис Hello world

(0)
31.90лв. 35.00лв.

Комплектът включва блузка или боди  с надпис Hello world в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира с име, годинки на детето или друг текст. Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл..

-3%
Бърз преглед

Tуту комплект в бяло със златна коронка

(0)
33.90лв. 35.00лв.

Комплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира с име, годинки на детето или друг текст. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи. Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Туту полата се изработва от тюл. В кръста е с ластик за д..

Бърз преглед

Tуту комплект в бяло със златна коронка

(0)
34.00лв.

Комплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира с име, годинки на детето или друг текст. Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл. В кръста е с ластик за да..

-6%
Бърз преглед

Tуту комплект в жълто с пеперуди

(0)
32.90лв. 35.00лв.

Комплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира с име, годинки на детето или друг текст.  Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Възможна е промяна н..

-9%
Бърз преглед

Tуту комплект в лилаво

(0)
31.90лв. 35.00лв.

Комплектът включва блузка или боди в комбинация с ефирна туту пола.Блузката се персонализира  с щампа по ваш избор. т. Блузката или бодито може да се изработи с дълъг ръкав , като комплекта ще се оскъпи с 2,00 лв. Възможна е промяна на цветовете и добавяне на различни надписи.Туту полата се изработва от тюл. В кръста е с ластик за да се осигур..

Показани са 1 до 15 от 1275 (85 страници)