КАТЕГОРИИ

Плащания

Cutefriendsbg предлага на своите клиенти следните начини за заплащане на поръчаните стоки: наложен платеж или банков превод.С цел да гарантира сигурността на данните, сметките и парите на своите клиенти Cutefriendsbg използва само доставчици и системи за разплащане, доказали своята надеждност и високо ниво на сигурност като методи на разплащане, също така криптиране на връзките( SSL ) в сайта за пълна защита.

Наложен платеж (плащане при доставка на стоката). При получаване на поръчаната стока Вие трябва да заплатите дължимата сума на куриера. Сумата за плащане е отбелязана в цената на поръчката и потвърдена чрез email и телефонно обаждане от служител на фирмата. Цената за плащане включва: цена на поръчаната стока, както и стойността на доставката освен в случаите, когато продукта се предлага с безплатна доставка или не е посочено друга информация.

Банков превод(плащане по банков път) В този случай е необходимо да извършите банков превод към разплащателна сметка на фирма Кидс Дриймс 2021 ЕООД, която е собственик на cutefriendsbg.com. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода по сметката на дружеството. При доставка на стоката не дължите суми на куриера.

Информация за извършване на банков превод:

  • Получател: Кидс Дриймс 2021 ЕООД
  • Банкова сметка - BG13BGUS91601008731600
  • Сума: Сумата посочена във Вашата поръчка включваща цената на поръчаните стоки и цената на доставка (в случай че има такава).
  • Основание за превода: Изписвате имената на поръчаните от вас стоки.