КАТЕГОРИИ

Общи условия

Общи условия

Общи положения

Следните условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък "Вие") към КЮТ ФРЕНДС 1  ООД ЕИК: BG205215343 наричано по-нататък "Cutefriends. Като използвате cutefriendsbg.com и/или направите поръчка, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук ("Условията"). Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка.

Поръчки могат да бъдат правени само от лица навършили 18 години.Включването на продукти или услуги на cutefriendsbg.com в определен момент не означава и не гарантира, че тези продукти или услуги ще се налични по всяко време. Запазваме си правото да преустановим предлагането на който и да било продукт, по което и да било време.

Запазваме си правото да променяме тези Условия от време на време, без да Ви уведомяваме предварително. Версията на Условията, която ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде тази, която е публикувана на cutefriendsbg.com в момента, когато направите поръчката.

Cutefriends иска да осигури възможно най- доброто изживяване онлайн. За да осъществим това, трябва да сме сигурни, че предоставяме висококачествени и навременни услуги. Вие разбирате и се съгласявате да не изпращате, предавате, разпространявате повторно, качвате или рекламирате каквито и да било съобщения или съдържание, които могат да навредят или повлияят отрицателно на нашия бизнес, продукти или услуги; действате по начин или използвате каквото и да е устройство, което ограничава, нарушава, пречи или забавя използването на cutefriendsbg.com от друг потребител или което влияе на сигурността на сайта или използвате каквото и да е устройство или правите опит да използвате каквото и да е съоръжение, софтуер, инструмент, средство, скрипт или друго устройство или механизъм ,за да търсите или навигирате в сайта, или да копирате съдържанието от сайта. Запазваме правото си незабавно да забраним достъпа до сайта и да затворим акаунта на всеки потребител, който нарушава тази разпоредба или всяка друга разпоредба, свързана с Общите условия.

Поръчване/сключване на договор

Можете да направите поръчка чрез cutefriendsbg.com или по телефона. Моля, за допълнителна информация позвънете на тел: +359 888 363 668. След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл. Ако поради някаква причина не можем да изпълним Вашата поръчка, ще Ви уведомим при първа възможност. Ако вече сме получили плащане за такава поръчка, ще се опитаме да възстановим съответната сума, като използваме същия начин на плащане, който е бил използван за извършване на плащането. Ако поради някаква причини е необходимо друго уреждане на случая, ще Ви уведомим и ще Ви помолим да се свържете с отдела за Обслужване на Клиенти на Cutefriends, от където ще бъде уредено възстановяването на сумата.

Доставка

За Cutefriends е от голямо значение старателното приемане и обработване на поръчки и осигуряването на бърза доставка на поръчката до адреса на пребиваване или друг адрес в България. Cutefriends се стреми да изпраща поръчките за най-краткото възможно време и в реда, по който са били направени. Нашата цел е да доставим поръчката в рамките на 3 до 4 работни дни след потвърждаването й. Макар че се стремим да извършим доставката в посочения интервал, доставката може да отнеме по-дълго поради неочаквани събития. В случай че времето за доставка надвиши 15 дни, можете да отмените поръчката си.Преди да поръчате, ще бъдете информирани за това, кога се очаква да бъде извършена доставката. След като поръчате, ако сте ни предоставили имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл с информация за това, кога се очаква да бъде извършена поръчката.

Оттегляне на поръчка

Ако желаете да отмените Вашата поръчка, моля, уведомете ни в писмен вид по пощата или се свържете с нас по телефона.

Връщане на стоки

Не можем да ви предложим връщане или замяна на индивитуални поръчки поради тяхното естество. В тази връзка преди да пристъпим към изработване на вашата поръчка, е необходимо да доуточним всеки един детайл, изпращаме проект, след одобрение от Ваша страна пристъпваме към неговото изпълнение. Ако има грешка от наша страна и сме ви изпратили грешен продукт или размер естествено ще поправим грешката си, но във всички останали случаи не можем да приемем връщане на поръчки по индивидуален проект или размери.

Моля измерете детето си и сравнете неговите размери в нашата таблица за да няма разминавания.

Начини на плащане

Наложен платеж

Можете да изберете да платите чрез наложен платеж при получаване на стоките, или по банков път при поръчки над 150 лв.

Нашата отговорност

Нищо в тези Условия не изключва или ограничава отговорността на Cutefriends по отношение на проблеми, за които би било незаконно за нас да ограничим или изключим нашата отговорност. Нашата максимална отговорност към Вас за всякакви загуби или щети, произтичащи във връзка с Вашата поръчка на cutefriendsbg.com, ще бъде ограничена до общата цена на Вашата поръчка.

Цветове

Полагаме всички разумни усилия да покажем адекватно нашите продукти, включително техния състав и цветове. Цветът, който виждате, зависи от Вашата компютърна система и ние не можем да гарантираме, че Вашият компютър ще покаже вярно тези цветове.

Гаранция

Ако има дефекти в стоките, които сте закупили, Cutefriends ще спази всички законови разпоредби за гаранциите. Ако имате оплакване относно явни дефекти, свързани с материята или изработката на стоките, които сте получили, включително повреди, възникнали при транспортирането, моля, уведомете ни, като ни изпратите стоките обратно без забавяне, използвайки предоставения предварително отпечатан формуляр за връщане на стоки.

Прехвърляне

Cutefriends запазва правото да прехвърли или да предложи като залог на трети страни всички искове за плащане, които са възникнали във връзка с доставката на стоки.

Отделеност

Ако някоя част от тези Условия бъде отхвърлена или бъде намерена за недействителна от съд или регулативен орган, другите Условия ще продължат да бъдат в сила.

Информация за фирмата

  • Име: КЮТ ФРЕНДС 1 ООД
  • Адрес: гр Варна, ул "Петко Тодоро No 58, ап.12
  • ЕИК: BG205215343